13 οver σε 15 αγώνες της Μπρέι

16.06.2017 - 10:38

Το ιρλανδικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και σήμερα γίνονται τα 5 από τα 6 παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

13 οver σε 15 αγώνες της Μπρέι
13 οver σε 15 αγώνες της Μπρέι

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπρέι με την Ντέρι, δυο ομάδων που βρίσκονται στην 4η και την 3η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα και διεκδικούν μαζί με την Ντάλτακ τα δυο εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ της μεθεπόμενης περιόδου. Για τίτλο ούτε λόγος να γίνεται, φαίνεται να τον έχει «καπαρώσει» η Κορκ Σίτι, η οποία -αν και βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος- έχει ξεφύγει 18 βαθμούς από τον δεύτερο.

Μπρέι και Ντέρι έχουν συναντηθεί 53 φορές στο παρελθόν με την πρώτη ομάδα να έχει 8 νίκες, 16 ισοπαλίες και 29 ήττες.

Οι γηπεδούχοι είναι στα... κάτω τους τον τελευταίο καιρό με μια νίκη σε 8 αγώνες της κατηγορίας. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είναι τα υπόλοιπα αποτελέσματά τους.

Το overχαρακτηρίζει την Μπρέι στο γήπεδό της, όπου μετράει 7 σε 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αν βάλουμε και τα περσινά ματς τα overφτάνουν τα 13/15. Τα 6 από τα 8 πρόσφατα στο πρωτάθλημα εντός έδρας έληξαν goal/goal.

Aντίθετη τάση για τους φιλοξενούμενους που έχουν 5 διαδοχικά underκαι 6/8 nogoal.

 

Aλλο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ Ντρόχεντα και Ντάλντακ. Η πρώτη θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό (στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη) και η δεύτερη βρίσκεται πίσω από την Κορκ Σίτι, αλλά φέτος πρέπει να συμβιβαστεί με την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ της μεθεπόμενης περιόδου.

Τα τελευταία 3 χρόνια η νίκη της -άλλοτε πανίσχυρης- Ντάλτακ ήταν δεδομένη και είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε τα 7 από τα 8 πιο φρέσκα ματς με την Ντρόχεντα, ενώ έφερε ισοπαλία στο άλλο.

Και οι δυο αντίπαλοι είναι... συνώνυμες του nogoalεσχάτως, καθώς έφεραν 5 σερί η Ντρόχεντα και 6 διαδοχικά η Ντάλντακ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είδαν τους 6 από τους 8 πρόσφατους αγώνες τους να είναι nogoal, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίθετα έφεραν 7/9 over.

Από 2-3 γκολ σημειώθηκαν και στα 6 τελευταία εκτός έδρας της Ντρόχεντα.

Στη Φινλανδία οι μικρομεσαίες Λάχτι και Ιλβες συγκρούονται μεταξύ τους ολοκληρώνοντας τη 12η αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να... συμφωνούν ως προς το nogoal. Η πρώτη το εμφάνισε στα 7 από τα 8 έσχατα παιχνίδια του πρωταθλήματος και η δεύτερη στα 7 από τα 9. Η Λάχτι «συμπαθεί» αρκετά και τα under, καθώς είδε να λήγουν έτσι οι 9 από τους 11 πιο φρέσκους αγώνες της στην κατηγορία.

Ξεχάστε το Χ στις αναμετρήσεις της Ιλβες. Μόνο μια ισοπαλία έφερε στα 21 πρόσφατα ραντεβού της, σε όλες τις διοργανώσεις.