Η έδρα κάνει τη διαφορά

12.08.2017 - 13:32

Καλό μεσημέρι! Χθες, το over στο Ντίας - Ιντεπεντιέντε μας πλήρωσε όχι όμως και η ισοπαλία στο Κορεκαμίνος - Ταμπίκο, παρότι το under που είχε αναφερθεί ως δευτερεύουσα επιλογή μας δικαίωσε. Απόψε, στηρίζω δυο γηπεδούχους:

Η έδρα κάνει τη διαφορά

Περού
Η τελευταία αγωνιστική του Απερτούρα διεξάγεται αυτό το διήμερο, με όποια ομάδα τερματίσει πρώτη να εξασφαλίζει θέση στον τελικό πρωταθλήματος, τον προσεχή Δεκέμβριο. Προσωπικά, στρέφω το ενδιαφέρον μου στην ουρά και την αναμέτρηση Χουάν Αουριτς – Ροσάριο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, ουραγοί της βαθμολογίας υποβιβασμού και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Υποδεχόμενοι την ασταθή και μέτρια εκτός έδρας Ροσάριο, έχουν προβάδισμα νίκης. Η απόδοση είναι υψηλή καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες χαμηλού βεληνεκούς, ελπίζω στους τυφλούς να βασιλεύσει ο μονόφθαλμος.

 

Βραζιλία
Η Σέριε Β συνεχίζεται απόψε, με το παιχνίδι Σεαρά – Κλούμπε Ρεγκάτας να με απασχολεί. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία από τις πιο βαριές φανέλες της κατηγορίας και επιτέλους βρήκαν τον πραγματικό εαυτό τους. Διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο και όταν αγωνίζονται εντός έδρας, ανεβαίνουν επίπεδο. Υποδέχονται την Ρεγκάτας που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ο τεχνικός Ντάντο Καβαλκάντι είναι ικανός αλλά απόψε θα στερηθεί των υπηρεσιών των δυο κορυφαίων φορ του. Η έδρα αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

 

Χουάν Αουριτς – Ροσάριο  1

Σεαρά – Ρεγκάτας    1