Το νέο Betplayer πιο πλήρες από ποτέ

Το Betplayer ανανεώθηκε με καινούριες στήλες και νέες υπηρεσίες που βοηθούν αποφασιστικά τον παίκτη στην καθημερινή προσπάθειά του να συνδεθεί με το ταμείο.

 


Το νέο Betplayer πιο πλήρες από ποτέ

Από σήμερα κλικάροντας στην επιλογή «Κουπόνι» έχετε μια σειρά από πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Πατώντας πάνω στο ζευγάρι του κουπονιού που σας ενδιαφέρει έχετε μπροστά σας τη βαθμολογία της διοργάνωσης, τον αριθμό των under-over κάθε ομάδας, τον συνολικό απολογισμό τερμάτων της, καθώς και όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία εντός έδρας και εκτός έδρας.

Βαθμολογία

Ακολουθεί η στατιστική ανάλυση των δύο αντιπάλων του ζευγαριού. Ποιο είναι το αγαπημένο σημείο τους στο ημίχρονο, αντίστοιχα στο ημίχρονο – τελικό, τα σύνολα τερμάτων που προτιμούν (0-1, 2-3, 4-6, 7+) και φυσικά οι επιδόσεις τους σε goal/goal και no goal.
 

πινακας

Τα ωραία όμως δεν σταματούν εκεί. Μπροστά σας θα βρείτε αναλυτικά τα χρονικά διαστήματα που κάθε ομάδα σκοράρει και δέχεται γκολ, συνολικά, εντός έδρας και εκτός έδρας.

Επεται αναλυτική παρουσίαση όλων των τελευταίων αγώνων της που συνοδεύεται από την ημερομηνία διεξαγωγής τους, τη διαφορετική χρωματική απεικόνιση της νίκης, της ισοπαλίας, της ήττας, του under, του over, καθώς και το ακριβές σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

πινακας

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το πρόγραμμα των παιχνιδιών της που ακολουθούν, όπως και η συνολική παράδοση που διατηρεί με την αντίπαλό της από το 2006 και μετά!

Το νέο Betplayer έχει όλα όσα αναζητά ένας παίκτης του στοιχήματος που σέβεται τον εαυτό του και είναι πια η καθημερινή συνήθειά του.

 

 

Περισσότερα