Χαμηλός ρυθμός στη Ριζούπολη

Γλυκόπικρη ήταν η γεύση που μας άφησε η πρώτη απόπειρα της νέας χρονιάς, αφού μπορεί να επιβεβαιώθηκε με χαρακτηριστική άνεση η επιλογή από την Primera Division, ωστόσο η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ μας χάλασε το under στην Τούμπα.

 


Χαμηλός ρυθμός στη Ριζούπολη

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να είναι φτωχό, όμως η αναμέτρηση της Ριζούπολης μας «κλείνει το μάτι» στοιχηματικά.

Με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματά του θα παραταχθεί ο Απόλλωνας απέναντι στο Ατρόμητο, με τον τεχνικό Γιώργο Παράσχο να ρίχνει για ακόμα μια φορά το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία έχει αποδείξει περίτρανα φέτος πως αποτελεί ομάδα έδρας. Από την άλλη στον Ατρόμητο προέρχονται από διαδοχικές εκτός έδρας επιτυχίες, που έχουν τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του Περιστερίου, η οποία όμως συνηθίζει να δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Οι αμυντικοί προσανατολισμοί των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε παρόμοιες καταστάσεις η ομάδα της Δυτικής Αττικής, μας προϊδεάζουν για ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα, ωστόσο η τιμή του under είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική, γεγονός που μας αναγκάζει να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο επιλέγοντας το under 2 στο ασιατικό χάντικαπ σε σαφώς καλύτερη απόδοση.

Οι μέρες που ακολουθούν περιλαμβάνουν αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης. Οι «κακοτοπιές» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές όλων, καθώς και πιο ουσιαστική μελέτη των δεδομένων των παιχνιδιών. Τα σενάρια για δήθεν αδιάφορες ομάδες και εξασφαλισμένες προκρίσεις δίνουν και παίρνουν, ωστόσο η στήλη θα είναι παρούσα στις επάλξεις για να προφυλαχθούμε από τα «παραστρατήματα». Καλό βόλι…

Διοργ. Ώρα Αγώνας Σημείο Αποδ. Ποντάρισμα Εταιρία Επιτυχία +/-
ΕΛΛ1 19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Under 2 (Α.Η.) 1.78 1 -1

Περισσότερα

Μαζί μετά από περίπου μια εβδομάδα, αφού ένα προσωπικό πρόβλημα με κράτησε μακριά από κάθε στοιχηματική δράση την τελευταία εβδομάδα και δεν με άφησε να είμαι πιστός στο ραντεβού μου μαζί σας. Ωστόσο από σήμερα η επικοινωνία μας θα είναι πολύ πιο τακτική, αλλά και ουσιαστική.

Καλημέρα και καλή χρονιά στους φίλους του Betplayer. Από σήμερα και για όσο με αντέξει κοινό και εργοδοσία θα είμαστε μαζί, παλιοί γνώριμοι και νέοι, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη στοιχηματική προσέγγιση των παιχνιδιών του ποδοσφαιρικού προγράμματος.