Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Καλό μεσημέρι! Η δεύτερη αγωνιστική της μεξικάνικης λίγκας ξεκινά απόψε σε Α και Β Κατηγορία, με μία επιλογή διαθέσιμη.

 


Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Η Λίγκα Ασένσο περιλαμβάνει απόψε τρεις αναμετρήσεις, μία θα μας απασχολήσει. Αυτή μεταξύ των Σιμαρόνες και των Καφεταλέρος. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πρεμιέρα τους αλλά δεν με ωθεί αυτό στο να στηρίξω τους γηπεδούχους αυτό. Η εν λόγω κατηγορία είναι από τις πιο αμφίρροπες στον κόσμο και λίγη σημασία παίζουν τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Πόνταρα στον άσο λόγω απόδοσης. Οι Σιμαρόνες είναι μία ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, οι Καφεταλέρος αποδυναμώνονται μακριά από την πολιτεία Τσιάπας και θεωρώ ότι η έδρα θα κάνει τη διαφορά απόψε. Περίμενα χαμηλότερη απόδοση, οριακά στο 2.00, οπότε ευχαρίστως θα κρατήσω τον άσο.

Διοργ. Ώρα Αγώνας Σημείο Αποδ. Ποντάρισμα Εταιρία Επιτυχία +/-
ΜΕΞ2 05:36 ΣΙΜΑΡΟΝΕΣ - ΚΑΦΕΤΑΛΕΡΟΣ 1 2.30 1 -1

Περισσότερα

Το κυρίως μενού της πρεμιέρας της μεξικάνικης λίγκας σε Α' και Β' κατηγορία διεξάγεται τα ξημερώματα και προκύπτουν δυο επιλογές.

Καλή χρονιά από εμένα με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Η μεξικάνικη λίγκα κάνει πρεμιέρα απόψε για το Κλαουσούρα 2018 και προκύπτουν δυο επιλογές.

Καλό μεσημέρι! Η δάση είναι φτωχή πλέον, λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017. Ωστόσο, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε Βολιβία και Ονδούρες.