Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Καλό μεσημέρι! Η δεύτερη αγωνιστική της μεξικάνικης λίγκας ξεκινά απόψε σε Α και Β Κατηγορία, με μία επιλογή διαθέσιμη.

 


Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Η Λίγκα Ασένσο περιλαμβάνει απόψε τρεις αναμετρήσεις, μία θα μας απασχολήσει. Αυτή μεταξύ των Σιμαρόνες και των Καφεταλέρος. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πρεμιέρα τους αλλά δεν με ωθεί αυτό στο να στηρίξω τους γηπεδούχους αυτό. Η εν λόγω κατηγορία είναι από τις πιο αμφίρροπες στον κόσμο και λίγη σημασία παίζουν τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Πόνταρα στον άσο λόγω απόδοσης. Οι Σιμαρόνες είναι μία ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, οι Καφεταλέρος αποδυναμώνονται μακριά από την πολιτεία Τσιάπας και θεωρώ ότι η έδρα θα κάνει τη διαφορά απόψε. Περίμενα χαμηλότερη απόδοση, οριακά στο 2.00, οπότε ευχαρίστως θα κρατήσω τον άσο.

Περισσότερα

Καλό μεσημέρι! Σε ευρωπαϊκό επίπεδο ασχολούμαστε με εθνικές ομάδες αλλά στη Νότια Αμερική υπάρχει δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα:

Καλό μήνα σε όλους! Ξεκινάμε με Χιλή και είναι ορατό το ενδεχόμενο ανανέωσης της στήλης, εάν προκύψει κάτι αξιόλογο ακολούθως:

Καλό μεσημέρι! Η προσπάθεια αναρρίχησης της Γκουαρανί στη βαθμολογία περνάει από την έδρα της 3 Φεμπρέρο. Ντέρμπι στη Γουαδαλάχαρα, με όπλο το υψόμετρο οι Μινέρος: