Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Καλό μεσημέρι! Η δεύτερη αγωνιστική της μεξικάνικης λίγκας ξεκινά απόψε σε Α και Β Κατηγορία, με μία επιλογή διαθέσιμη.

 


Για δεύτερη επιτυχία οι Σιμαρόνες

Η Λίγκα Ασένσο περιλαμβάνει απόψε τρεις αναμετρήσεις, μία θα μας απασχολήσει. Αυτή μεταξύ των Σιμαρόνες και των Καφεταλέρος. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πρεμιέρα τους αλλά δεν με ωθεί αυτό στο να στηρίξω τους γηπεδούχους αυτό. Η εν λόγω κατηγορία είναι από τις πιο αμφίρροπες στον κόσμο και λίγη σημασία παίζουν τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Πόνταρα στον άσο λόγω απόδοσης. Οι Σιμαρόνες είναι μία ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, οι Καφεταλέρος αποδυναμώνονται μακριά από την πολιτεία Τσιάπας και θεωρώ ότι η έδρα θα κάνει τη διαφορά απόψε. Περίμενα χαμηλότερη απόδοση, οριακά στο 2.00, οπότε ευχαρίστως θα κρατήσω τον άσο.

Περισσότερα

Καλό μεσημέρι! Πέραν του τελικού του Λιμπερταδόρες που μετατέθηκε για σήμερα, υπάρχει πληθώρα επιλογών από Βολιβία, Ισημερινό, Περού, Ουρουγουάη, Κόστα Ρίκα και Μεξικό:

Καλό μεσημέρι! Μόλις τρεις οι σημερινές επιλογές καθώς οδεύουμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων και τα σετ αποδόσεων δεν προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες.

Χρόνια Πολλά σε όλους! Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς στη Βενεζουέλα, ενώ διεξάγονται και σπουδαία ματς σε Ουρουγουάη, Ισημερινό, Βολιβία, Μεξικό, Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ: