Πέρασμα «σταυροφόρων»

Μία δυάδα και δυο μονά είναι οι σημερινές επιλογές από τις ισπανόφωνες λίγκες της Αμερικής:

 


Πέρασμα «σταυροφόρων»

Οι χθεσινές επιλογές δεν μας απέφεραν κέρδος στο συνολικό ταμείο, υπάρχουν και οι άσχημες ημέρες. Απόψε υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στα πρωταθλήματα τα οποία παρακολουθώ, ξεκινώ με μία δυάδα. Οι άσοι των Μουνισιπάλ (Γουατεμάλα) και Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα) θα συνδυαστούν για να μας αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος. Αμφότερες αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς, υπό νορμάλ συνθήκες θα επιβεβαιωθούν τα σημεία.

 

Από την Πριμέρα Ντιβισιόν της Χιλής, ασχολήθηκα με το διπλό της Κατόλικα. Αλλαξε τεχνικό φέτος και πήρε τους παίκτες εκείνους που θα τη βοηθήσουν να επανέλθει στις πρώτες θέσεις. Η γηπεδούχος Κουρικό είναι ομάδα με αγωνιστικό ταβάνι και μετά τις 12 μεταγραφές, αναζητείται η ομοιογένεια. Περιμένω το φαβορί να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την ανωτερότητά του, η απόδοση με καλύπτει.

 

Από την Πριμέρα Β της Χιλής, ξεχώρισα την περίπτωση της Κομπρελόα. Ιστορική ομάδα, στοχεύει στην επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» και ταξιδεύει στο Κοπιαπό για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η τελευταία δεν αναμένεται φέτος να είναι μεταξύ των πρωταγωνιστριών, έχοντας κάνει πολλές αλλαγές προσώπων. Το σετ θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον μοιρασμένο, θα επιλέξω το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας.
 

Διοργ. Ώρα Αγώνας Σημείο Αποδ. Ποντάρισμα Επιτυχία +/-
ΓΟΥΑΤ 19:00 ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ - ΓΚΟΥΑΣΤΑΤΟΓΙΑ 1 1.66 1 +1.60
ΚΟΣΡ 01:00 ΑΛΑΧΟΥΕΛΕΝΣΕ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ 1 1.57
ΧΙΛ1 23:00 ΚΟΥΡΙΚΟ - ΚΑΤΟΛΙΚΑ 2 2.20 1 +1.20
ΧΙΛ2 23:00 ΚΟΠΙΑΠΟ - ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ 2 DNB 2.45 1 0
 

Περισσότερα