Πέρασμα «σταυροφόρων»

Μία δυάδα και δυο μονά είναι οι σημερινές επιλογές από τις ισπανόφωνες λίγκες της Αμερικής:

 


Πέρασμα «σταυροφόρων»

Οι χθεσινές επιλογές δεν μας απέφεραν κέρδος στο συνολικό ταμείο, υπάρχουν και οι άσχημες ημέρες. Απόψε υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στα πρωταθλήματα τα οποία παρακολουθώ, ξεκινώ με μία δυάδα. Οι άσοι των Μουνισιπάλ (Γουατεμάλα) και Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα) θα συνδυαστούν για να μας αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος. Αμφότερες αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς, υπό νορμάλ συνθήκες θα επιβεβαιωθούν τα σημεία.

 

Από την Πριμέρα Ντιβισιόν της Χιλής, ασχολήθηκα με το διπλό της Κατόλικα. Αλλαξε τεχνικό φέτος και πήρε τους παίκτες εκείνους που θα τη βοηθήσουν να επανέλθει στις πρώτες θέσεις. Η γηπεδούχος Κουρικό είναι ομάδα με αγωνιστικό ταβάνι και μετά τις 12 μεταγραφές, αναζητείται η ομοιογένεια. Περιμένω το φαβορί να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την ανωτερότητά του, η απόδοση με καλύπτει.

 

Από την Πριμέρα Β της Χιλής, ξεχώρισα την περίπτωση της Κομπρελόα. Ιστορική ομάδα, στοχεύει στην επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» και ταξιδεύει στο Κοπιαπό για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η τελευταία δεν αναμένεται φέτος να είναι μεταξύ των πρωταγωνιστριών, έχοντας κάνει πολλές αλλαγές προσώπων. Το σετ θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον μοιρασμένο, θα επιλέξω το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας.
 

 

Περισσότερα

Καλό μεσημέρι! Με 3/4 επιλογές να μας δικαιώνουν, ξεκίνησε θετικά η νέα σεζόν. Απόψε, υπάρχουν τέσσερα σημεία με ενδιαφέρον:

Καλό μεσημέρι σε όλους! Ο Αύγουστος μπήκε και η νέα σεζόν ξεκινά και για τη σελίδα μας, με στόχο να έχουμε κέρδος. Το περασμένο δίμηνο δεν ήταν καλό αλλά μέχρι τον Μάιο η στήλη είχε θετικό πρόσημο. Απόψε, ξεχωρίζω τέσσερις επιλογές:

Με τρία παιχνίδια ασχολούμαστε απόψε, από Γουατεμάλα, Περού και Βολιβία. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Βολιβία, εμπιστευόμαστε τη Μπλούμινγκ.

Η χώρα μας επλήγη βαθύτατα την τελευταία εβδομάδα, η στήλη απείχε αυτές τις ημέρες καθώς η διάθεση για να ασχοληθούμε με κάτι τόσο ασήμαντο, όπως το στοίχημα, μπροστά στις ανθρώπινες ζωές ήταν απούσα.