Προσφέρουν θέαμα

Καλό μεσημέρι! Μέτρια η χθεσινή ημέρα, απόψε ξεχωρίζω δυο επιλογές από Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα:

 


Προσφέρουν θέαμα

Ουρουγουάη
Στο τρέχον Απερτούρα, οι «μεγάλες» Πενιαρόλ και Νασιονάλ διεκδικουν την πρωτιά. Οι άλλες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Θα ασχοληθώ με μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, αυτή μεταξύ της Ράσινγκ και των Γουόντερερς. Χαμηλά βρίσκονται στη βαθμολογία αμφότερες, ψάχνουν την ανάκαμψη. Περιμένω αρκετές φάσεις στο ματς με το over να συναντάται σε τιμές αουτσάιντερ.

 

 

Κόστα Ρίκα
Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Κλαουσούρα διεξάγεται απόψε, με το παιχνίδι της Λιμόν με την Καρταχινές να απασχολεί τη στήλη. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, με τρεις διαδοχικές ήττες. Η Καρταχινές απέσπασε ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική από την Ερεντιάνο, σε ματς που την εμπιστευτήκαμε. Θα κινηθώ αναλόγως και απόψε, το Χ2 το θεωρώ υπερβολικό στην παρούσα απόδοση.

Περισσότερα

Καλό μεσημέρι! Σε ευρωπαϊκό επίπεδο ασχολούμαστε με εθνικές ομάδες αλλά στη Νότια Αμερική υπάρχει δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα:

Καλό μήνα σε όλους! Ξεκινάμε με Χιλή και είναι ορατό το ενδεχόμενο ανανέωσης της στήλης, εάν προκύψει κάτι αξιόλογο ακολούθως:

Καλό μεσημέρι! Η προσπάθεια αναρρίχησης της Γκουαρανί στη βαθμολογία περνάει από την έδρα της 3 Φεμπρέρο. Ντέρμπι στη Γουαδαλάχαρα, με όπλο το υψόμετρο οι Μινέρος: