Το Bet Royale* ήρθε στη Novibet και συναρπάζει!

<p style="margin-bottom:0cm">Το Bet Royale* είναι γεγονός και ήρθε στη <a href="https://partners.novibet.com/redirect.aspx?pid=2448&amp;bid=2252" target="_blank"><strong>Novibet</strong></a></p>

 


Novibet

Το Bet Royale* είναι γεγονός και ήρθε στη Novibet για να συναρπάσει. Η περίοδος του Μουντιάλ πλέον θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον διαγωνισμό του Bet Royale* όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες προβλέποντας σωστά την καθημερινή πρόκληση με τους τελικούς νικητές να μοιράζονται το μεγάλο έπαθλο των 10.000€!

 

CTA: Bet Royale* με 10,000€ έπαθλο στη στοιχηματική μάχη επιβίωσης

 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Περισσότερα

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται δυναμικά έχοντας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με δυνατές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και ένταση. Την Πέμπτη (21:00) αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στα πλαίσια του 4ου Ομίλου, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει την Κροατία.

Το Δανία – Αυστραλία ανοίγει την αυλαία στο πρόγραμμα της Πέμπτης, με τους Σκανδιναβούς να ψάχνουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση και τα «καγκουρό» το πρώτο τρίποντο για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους «16».

Στις 15:00 η Δανία κοντράρεται με την Αυστραλία, δύο ομάδες που στηρίζονται πολύ στα σωματικά προσόντα των ποδοσφαιριστών τους. Πάνω από 600 αγορές είναι ανοιχτές στη Vivobet, με στοιχήματα για όλα τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα!