Ευκαιρία για Ουαράλ

Καλό μεσημέρι! Με 3/4 επιλογές να μας δικαιώνουν, ξεκίνησε θετικά η νέα σεζόν. Απόψε, υπάρχουν τέσσερα σημεία με ενδιαφέρον:

 


Ευκαιρία για Ουαράλ

Περού
Δυο επιλογές από τις δυο κατηγορίες της χώρας, ο λόγος για τον άσο της Μουνισιπάλ και το Χ2 της Ουαράλ. Η πρώτη αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη Καντολάο στην κοινή τους έδρα, το «Μιγκέλ Γκράου» του Καγιάο. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, παρά τη θετική πορεία των τυπικά φιλοξενούμενων και βρίσκω αξία στον άσο. Όσον αφορά την αναμέτρηση της Σεγούντα Ντιβισιόν, η Ουαράλ, την οποία έχω ξαναστηρίξει, θεωρώ ότι φέτος είναι ικανή για την επάνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Φιλοξενείται από τους Καϊμάνες που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Περίμενα ισορροπημένο σετ αποδόσεων, η αξία εδώ βρίσκεται προς τα δεξιά.

Παίζεις στη Vivobet, έχεις τον έλεγχο!

Χιλή
Από τα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν, το ματς της Αντοφαγάστα με την Κουρικό δείχνει ενδιαφέρον. Ο άσος πήρε την ανιούσα, άνω του 2.00 συναντάται πια και θα ρισκάρω, πηγαίνοντας κόντρα στην τάση. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα με επιθετικό πνεύμα, η Κουρικό το αντίθετο, θα παίξει μέχρι και αντιποδόσφαιρο για να αποφύγει την ήττα. Στηρίζω την ομάδα που θα αναζητήσει τους τρεις βαθμούς, επαναλαμβάνω λόγω απόδοσης.

Novibet Νόμιμο και Γρήγορο Στοίχημα (21+)

Παναμάς
Το νέο Απερτούρα ξεκίνησε και ακόμη οι εταιρίες προσπαθούν να βρουν τη δυναμική των περισσότερων ομάδων. Οι Άραμπε Ουνίδο και Τάουρο παραμένουν οι «μεγάλες» της χώρας. Μία επιλογή θα κρατήσουμε, με τον άσο της Τάουρο να μπαίνει στο πινακάκι. Οι «μελανόλευκοι» από την Πόλη του Παναμά ενισχύθηκαν και στοχεύουν στον τίτλο. Ο τεχνικός Σέρχιο Ανγκούλο έχει δουλέψει ξανά στην ομάδα και ξέρει τα κατατόπια. Το ρόστερ διαθέτει τους έμπειρους Πόλο και Αγκιλάρ στη γραμμή κρούσης, παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Απόψε, κόντρα στην Αλιάνσα οι «πρωτεουσιάνοι» είναι το φαβορί και στις παρούσες τιμές δέχομαι να ασχοληθώ. 

Παίξτε νόμιμα και υπεύθυνα στη Netbet * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Διοργ. Ώρα Αγώνας Σημείο Αποδ. Ποντάρισμα Επιτυχία +/-
ΠΕΡ2 21:00 ΚΑΪΜΑΝΕΣ - ΟΥΑΡΑΛ Χ2 1.80 1 +0.80
ΠΕΡ1 21:30 ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ - ΚΑΝΤΟΛΑΟ 1 2.40 1 +1.40
ΧΙΛ 22:00 ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΚΟΥΡΙΚΟ 1 2.18 1 +1.18
ΠΑΝ 02:00 ΤΑΟΥΡΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ 1 2.02 1 -1
 

Περισσότερα

Καλό μεσημέρι σε όλους! Ο Αύγουστος μπήκε και η νέα σεζόν ξεκινά και για τη σελίδα μας, με στόχο να έχουμε κέρδος. Το περασμένο δίμηνο δεν ήταν καλό αλλά μέχρι τον Μάιο η στήλη είχε θετικό πρόσημο. Απόψε, ξεχωρίζω τέσσερις επιλογές:

Με τρία παιχνίδια ασχολούμαστε απόψε, από Γουατεμάλα, Περού και Βολιβία. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Βολιβία, εμπιστευόμαστε τη Μπλούμινγκ.

Η χώρα μας επλήγη βαθύτατα την τελευταία εβδομάδα, η στήλη απείχε αυτές τις ημέρες καθώς η διάθεση για να ασχοληθούμε με κάτι τόσο ασήμαντο, όπως το στοίχημα, μπροστά στις ανθρώπινες ζωές ήταν απούσα.