Με την εντός έδρας δυναμική της Οβιέδο

17.12.2016 - 15:30

Καλησπέρα,
Με επιλογές από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν και μόνο, η σημερινή στήλη…

Με την εντός έδρας δυναμική της Οβιέδο

Το πρόγραμμα στην Πριμέιρα Λίγκα είναι αρκετά «φτωχό» και οι δύο αναμετρήσεις της ημέρας είναι μόνο για… θέαση. Πάμε όμως στη Β’ Ισπανίας, εκεί όπου μου αρέσει πολύ ο άσος της Οβιέδο, η οποία υποδέχεται την Κόρδοβα. Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στο «Ταρτιέρε», που αποτελεί… λάκκο των λεόντων για την Κόρδοβα, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί!

Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα με την ήττα από την Κάντιθ, «ψάχνονται» από τις προπονητικές ανακατατάξεις και έχουν μπροστά τους σημαντικό ματς Κυπέλλου (με τη Μάλαγα), αλλά και το διάστημα της διακοπής, που κρίνεται «σωτήριο», προκειμένου να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες τους και να δουλέψουν περισσότερο στις αδυναμίες τους. Κάπως έτσι λοιπόν μου προκύπτει ο άσος.

Από ‘κει και πέρα, έχω «σταμπάρει» το goal/goalστο Χιρόνα-Ταραγόνα. Τούτο δεν προκύπτει βάσει στατιστικής, αφού οι φιλοξενούμενοι «ζορίζονται» επιθετικά και διαθέτουν το 2ο χειρότερο ενεργητικό τερμάτων στην κατηγορία. Εντούτοις, απόψε τους περιμένω πιο… αγριεμένους, καθώς κρίνεται αναγκαίο το θετικό αποτέλεσμα στο «Μοντιλίβι».

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, να σημειώσω ότι έχουν κάποια σημαντικά προβλήματα από το κέντρο και προς τα πίσω, κάτι που σημαίνει πως θα «χαρίσουν» φάσεις στους αντιπάλους τους, ενώ συνηθίζουν στα εντός έδρας τους να ανοίγουν το ρυθμό.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
ΟΒΙΕΔΟ – ΚΟΡΔΟΒΑ 1
ΧΙΡΟΝΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ G/G