Θα είναι… «λιοντάρια» σήμερα

18.12.2016 - 15:15

Καλησπέρα,
Με δύο σημεία από τη Β’ Ισπανίας και ένα combo
από την Πριμέιρα Λίγκα διανθίζεται η στήλη…

Θα είναι… «λιοντάρια» σήμερα

Ας ξεκινήσουμε με τον άσο της Μιραντές, η οποία έχει καινούριο προπονητή από την περασμένη εβδομάδα και κάποια στιγμή θα ανασκουμπωθεί και θα συμμορφωθεί. Επιπροσθέτως, έχει «στοχεύσει» στην αναμέτρηση με την Αλμερία, η οποία έχει χαρακτήρα «τελικού» για εκείνη. Εξέχοντα ρόλο στην επιλογή μου αυτή παίζει και το εκτός έδρας κόμπλεξ των Ανδαλουσιανών, που… εξαφανίζονται όταν φεύγουν από το «Μεντιτερανέος» και σίγουρα είναι μια ομάδα η οποία ποιοτικά είναι στα μέτρα των γηπεδούχων.

Δεύτερη επιλογή μου (με το απαραίτητο ρίσκο πάντα) η ισοπαλία στο Νουμάνθια-Μαγιόρκα. Θεωρητικά, πρόκειται για μονομαχία ομάδων που έχουν μικρές ποιοτικές διαφορές και η λογική λέει πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Λαμβάνοντας υπόψιν πως και οι δύο θα κοιτάξουν πρωτίστως να αποφύγουν την ήττα, θαρρώ πως έχει ουσία να κυνηγήσουμε το «Χ»: μπορεί και να φύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο για να πάνε ήρεμοι στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Κλείνω με το συνδυασμό του άσου και over2,5 που έχω σταμπάρει στο Σπόρτινγκ-Μπράγκα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε περίοδο ανακατατάξεων -όσον αφορά τον προπονητή τους-, θα παραταχθούν με υπηρεσιακό και το μυαλό τους θα βρίσκεται εκεί, ενώ αμυντικά εκτός έδρας χωλαίνουν. Παράλληλα, τα «λιοντάρια» θα κυνηγήσουν μια επιβλητική νίκη για να ανακτήσουν ψυχολογία μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την Μπενφίκα, ενώ συνηθίζουν στα εντός έδρας τους να «καταπίνουν» όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα τους…

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ  1
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ          Χ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΠΡΑΓΚΑ       1+Over