Ντέρμπι με παράδοση στις κόκκινες

19.12.2016 - 13:21

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο υπάρχει σε ότι αφορά το ντέρμπι μεταξύ Εβερτον-Λίβερπουλ, που ολοκληρώνει την αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού είναι το ζευγάρι με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στην ιστορία της κατηγορίας.

Ντέρμπι με παράδοση στις κόκκινες

Το ενδεχόμενο να υπάρξει αποβολή παίκτη και στο σημερινό ντέρμπι, που προσφέρεται σε αποδόσεις τουλάχιστον τριπλασιασμού, φαίνεται έτσι πως αξίζει το ρίσκο. Πλην της αποβολής, που στηρίζεται κυρίως στην παράδοση, θα κάνω παιχνίδι και με τα γκολ, λόγω της φιλοσοφίας τους.

Ομάδα με άκρως επιθετική συμπεριφορά η Λίβερπουλ. Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και με ματς λιγότερο, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (40 γκολ σε 16 ματς). Συνήθως δε, ψάχνει το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς μάλιστα σκόραρε πριν το ημίωρο, επιβεβαιώνοντας στα δύο από αυτά το Over 1.5 στο ημίχρονο.

Δεν κλείνεται παράλληλα η Εβερτον στα εντός έδρας ματς. Λογίζεται σαν ομάδα του G/G και το ενδεχόμενο να υπάρξουν τουλάχιστον 2 γκολ στο πρώτο 45λεπτο του μεταξύ τους ντέρμπι, είναι η δεύτερη επιλογή που θα μπει στο παιχνίδι μου.

Εβερτον – Λίβερπουλ:    Over 1.5 ημίχρονο
Εβερτον – Λίβερπουλ:    Αποβολή παίκτη