Αρχίζουν και αποκτούν άρωμα Βόρειας Ευρώπης πλέον τα Σάββατα, αφού το ένα μετά το άλλο τα πρωταθλήματα της Κεντρικής και Νότιας πλευράς της Ηπείρου τελειώνουν…

Μία η άλλη χθες η μέρα για τη στήλη, αφού η νίκη της Μπραν στο Κρίστιανσαντ επί της Σταρτ έδωσε πίσω τη χαμένη μονάδα από τη δυάδα των μικρών άσων, που έμειναν και οι δύο στην ισοπαλία.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουν τα κομπιουτεράκια έχουν την τιμητική τους. Τόσους βαθμούς θέλει αυτή, τόσα γκολ χρειάζεται η άλλη, αδιάφορη εκείνη…

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ… Τον Μάιο θα ‘μαστε καλά… Ο Απρίλης με τα λούλουδα και ο Μάης με τα ρόδα… Αυτά κι άλλα πολλά έχουν ακουστεί για τον μήνα που διανύουμε, τον μήνα που είναι εκ προοιμίου ευνοημένος αφού είναι ο προάγγελος του καλοκαιριού και η διάθεσή μας φτιάχνει.

Είχε πολύ καιρό να έρθει μια τόσο καλή μέρα σαν τη χθεσινή. Τρία στα τρία δεν θυμάμαι πότε έγινε τελευταία φορά.

Οσο πλησιάζουν προς το τέλος τους τα πρωταθλήματα τόσο λιγότερο θα βρίσκουμε σημεία που συνδυάζουν καλή απόδοση και αυξημένες πιθανότητες.

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, πέρασε τόσο ο άσος της Εργκρίτε (2.40) όσο και εκείνος της Νανσί (1.95), με τη δυάδα και το μονό της Νανσί να δίνουν καθαρό κέρδος +5.38 μονάδες.

Subscribe to Μίλτος Ζωγράφος