Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα, καθώς τα βραδινά ματς στάθηκαν στο ύψος τους. Τόσο η Βαλένθια (2.17) όσο και η Ναντ (2.15) κέρδισαν και αναπλήρωσαν με το παραπάνω τις «ήττες» της Σταρτ που κέρδισε μεν 2-0 αλλά από το 24’ και μετά δεν κουνήθηκε φύλλο οπότε δεν πέρασε το Over και της ΑΦΚ που παρότι προηγήθηκε μόλις στο 2’ κατάφερε να χάσει από μια ελλιπή και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο Ελφσμποργκ. Σούμα, +1.64 units.

Σαββατοκύριακο που φαίνεται με μια πρώτη ματιά αρκετά ενδιαφέρον αυτό που διανύουμε. Οι ομάδες έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη διακοπή των εθνικών, τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται στο φόρτε τους και οι αποδόσεις κρύβουν σε αρκετές περιπτώσεις αξία. Μένει να «διαβάσουμε» σωστά τα στοιχεία και να διαλέξουμε με τον ίδιο τρόπο και τα σημεία που θα ποντάρουμε...

Τελικά, όχι μόνο μάσησε η ρωσική αρκούδα χθες, αλλά αντί για κουκούτσια έφτυσε τα δόντια της, που της τα έβγαλε ένα ένα η ελβετική αγελαδίτσα. Σήμερα λέω να πρωτοτυπήσω.

Το έχω πει και στο παρελθόν, θα το επαναλάβω, τα ματς των ευρωπαϊκών θεσμών είναι ιδανικά για να κάθεσαι να βλέπεις, όμως στοιχηματικά δεν είναι για πολλά πολλά. Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες, οι αποδόσεις συνήθως ακολουθούν την τάση του κόσμου και έτσι είναι περιορισμένες οι ευκαιρίες. Μία από αυτές τις περιπτώσεις πάντως νομίζω πως υπάρχει σήμερα.

Αστραψε και βρόντηξε χθες. Η μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Το κεφάλι συνήθισε να γυρνάει μια από εδώ και μια από εκεί.

Καλημέρα σε όλους. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, καθώς εξαιτίας μιας «στραβής» θα βάλω προς το παρόν μόνο το πινακάκι με τις επιλογές και θα ακολουθήσει αργότερα το κείμενο.

Επιστροφή σιγά σιγά στα πρωταθλήματα μετά και το τελευταίο διάλειμμα των εθνικών. Προσωπικά, δεν έπαιξα τίποτε την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, κρατώντας τα κέρδη από τα δύο ματσάκια της Serie B την περασμένη Κυριακή. Και νομίζω ότι έπραξα καλά.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης γλιτώσαμε τα λεφτά μας στο ματς της Λευκορωσίας με την Ολλανδία, με τους Ολλανδούς να πετυχαίνουν το 3-1 και να μας επιστρέφουν το ποντάρισμα στο ασιατικό διπλό -2. Η Οέστε από την άλλη έδειξε από την αρχή της ανωτερότητά της και μας πλήρωσε σχετικά χαλαρά (1.88) κερδίζοντας 3-0 την Γκουαρανί...

Subscribe to Μίλτος Ζωγράφος