Μία η άλλη χθες καθώς από τις δύο προτάσεις πέρασε η μία, εκείνη του Over στο ματς της Βαλενσιέν (2.00) με αποτέλεσμα να έχουμε επιστροφή των πονταρισμάτων, αφού το Στρασβούργο ξέχασε να μπει στο γήπεδο.

Ξαναμπαίνουν στα γήπεδα Γάλλοι και Γερμανοί και αυτό σημαίνει πως κι εμείς σιγά σιγά μπαίνουμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Ξεκινώ και σήμερα με τις ευχές, αφού αν χθες γιόρταζαν πολλοί σήμερα γιορτάζει σχεδόν όλη η Ελλάδα. Κάθε σπίτι σχεδόν έχει έναν Γιάννη ή μια Ιωάννα. Κι αν ξεφύγει κανείς υπάρχει και ο Πρόδρομος. Χρόνια σας πολλά παίδες.

Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και δεν είναι και λίγοι. Φώτη, Φωτεινή, Ουρανία, Ιορδάνη, Ιορδάνα, Νεφέλη, Θεοφάνη, Θεοφανία και όποιον άλλον ξεχνώ, Χρόνια σας πολλά.

Λίγες ώρες έμειναν για να φύγει το 2017. Μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις, σε όλα τα επίπεδα, με αλλαγές και διαφοροποιήσεις που καθόρισαν καταστάσεις.

Οσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πιστεύω ότι όλο και περισσότερο κερδίζω στην αγάπη.

Εχουμε ήδη μπει σε εορταστικούς ρυθμούς και αυτό φέρνει –κατά κανόνα– καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη διάθεση για ρίσκο.

Subscribe to Μίλτος Ζωγράφος