Παρελθόν αποτελεί πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρελθόν αποτελούν και τα χθεσινά «μνημόσυνα» με τους απολογισμούς και τα άσχημα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με παιχνίδια για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που σε αυτή τη «φτωχή» στοιχηματικά περίοδο, μπορούν να προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς.

Με έναν χορταστικό τελικό ολοκληρώθηκε χθες το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ήδη κάποιοι άρχισαν να μετρούν αντίστροφά για τη σέντρα στο Κατάρ. Κάποιοι άλλοι όμως ξεκίνησαν τον απολογισμό της διοργάνωσης, με τους περισσότερους να θέλουν να αλλάξουν κουβέντα, μόλις φτάνουν στο τελικό ξεκαθάρισμα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Μια ακόμα εντυπωσιακή μέρα η χθεσινή, από άποψη αγωνίας, αλλά όχι από άποψη θεάματος, κάτι που είναι λογικό, αφού η σκοπιμότητα είναι μεγάλη.

Καλημέρα και καλό μήνα. Ο χθεσινός αποκλεισμός της Αργεντινής έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για επιβεβαίωση των μακροχρόνιων στοιχημάτων, που αφορούσαν νικητή διοργάνωσης και πρώτο σκόρερ και πλέον πορευόμαστε με τις ημερήσιες προβλέψεις των παιχνιδιών.

Καλημέρα. Χορταστικό το θέαμα που παρακολουθήσαμε χθες, με πολλούς από εμάς να ταυτίζονται με το Ιράν, που ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακό. Στοιχηματικά η μέρα ήταν κερδοφόρα, με δυο από τις τρεις επιλογές να επαληθεύονται.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ολοκληρώνονται απόψε ο Α’ και του Β’ όμιλος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ημέρα να περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα για τη στήλη την περασμένη εβδομάδα έκαναν την τριήμερη αποχή σχεδόν υποχρεωτική, με τον υπογράφοντα να ασχολείται το Σαββατοκύριακο με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από στοίχημα....

Καλημέρα. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες νιώθω λίγο σαν αποτυχημένος δημοσκόπος, που προέβλεψε νίκη της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν φαίνεται να ευνοεί και πολύ. Κατόπιν αυτού το ποντάρισμα θα κατεβεί στο επίπεδο της μιας μονάδας, τουλάχιστον μέχρι να φανεί φως στο τούνελ.

Καλημέρα. Μετά την απόλυτη επιτυχία στα παιχνίδια της Δευτέρας ήρθε η χθεσινή μέρα για να μας προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από το ότι η 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν καταστροφική από στοιχηματικής άποψης.

Καλημέρα. Κερδοφόρα η χθεσινή μέρα, η δεύτερη διαδοχική, που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και με απόλυτο. Ο δρόμος για θετικό κλείσιμο είναι βέβαια αρκετά μακρύς και δύσκολος, για αυτό πάμε χωρίς χρονοτριβή στις σημερινές επιλογές, που εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο.

Οταν λες σε φίλους και γνωστούς, ότι χθες που ο μισός πλανήτης πήγε στον «κουβά» εγώ κατέγραψα την πρώτη κερδοφόρα μέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αντιλαμβάνεστε τα κοσμητικά επίθετα τα οποία ακολούθησαν. Το στοίχημα εκτός από μελέτη και διαίσθηση θέλει και τύχη και χθες ναι ήταν μια τυχερή ημέρα.

Subscribe to Παναγιώτης Μπαρλαμπάς