Θετική ήταν η τελευταία απόπειρα το βράδυ της Τρίτης, ενώ ακόμα πιο θετική ίσως αποδειχθεί η χθεσινή αποχή, αφού ουκ ολίγα από τα μεγάλα φαβορί έσπασαν, στέλνοντας αρκετούς από νωρίς εκτός στόχου.

Σε Τσάμπιονς Λιγκ σε Ευρώπη και Αμερική θα επικεντρωθούμε σήμερα με τη νύχτα να προβλέπεται άγρια και με πολλές στοιχηματικές συγκινήσεις.

Oπως συνήθως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσει που το πρόγραμμα είναι γεμάτο με αναμετρήσεις από το MLS, έτσι και σήμερα το κυρίως πιάτο έχει να κάνει με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μια αναμέτρηση, δύο παρόμοιες επιλογές σε μια ημέρα η οποία για τους περισσότερους προσφέρεται για ενασχόληση με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από στοίχημα.

Η έναρξη του MLS μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να μας απασχολεί αρκετά από εδώ και πέρα από τούτη εδώ τη στήλη.

Θετικά τα αποτελέσματα της χθεσινής μέρας, που απέφεραν κάποια μικρά κέρδη σε μονάδες. Πιο χαμηλά ο πήχης σήμερα, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ντέρμπι και παγίδες.

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ σε Ευρώπη και Αμερική θα κινηθούμε για ένα ακόμα βράδυ, με την ελπίδα ότι και απόψε δεν θα χάσουμε τον ύπνο μας χωρίς λόγο.

Subscribe to Παναγιώτης Μπαρλαμπάς