«Σόρι, γυναίκα, αλλά έχει μπάλα». Μην προγραμματίσετε πολλές εκδηλώσεις τούτο το Σ/Κ, διότι θα φανείτε ασυνεπείς. Από το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζει η τηλεθέαση και τελειώνει αργά το βράδυ της Κυριακής. Και τι δεν έχουμε μπροστά μας…

Ο τίτλος του πρωτοσέλιδου θα μπορούσε να είναι «Αδέλφια, Βοήθεια». Οπου «Αδέλφια», οι Κύπριοι. Και όπου «Βοήθεια», οι 3 βαθμοί που πρέπει να πάρουμε αύριο στη Λευκωσία για να παραμείνουμε ζωντανοί στη μάχη της 2ης θέσης. Ειδικά, δε, αν λίγο νωρίτερα το Βέλγιο έχει τιμήσει τη φανέλα του. Ωπα, κι άλλος τίτλος: We Love Belgium!

Ούτε που το καταλάβαμε πότε φτάσαμε στην 9η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ζώνη της Ευρώπης. Το κατάλαβαν, βέβαια, οι ποδοσφαιριστές, που από αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 μέχρι σήμερα έχουν δώσει 8 ματς, με ταξίδια (ενίοτε και μακρινά), έξτρα κούραση και έντονο συναγωνισμό.

Βερολίνο, Λονδίνο και Μιλάνο, ε; Γιατί δεν έβαλαν και το Κρεμλίνο; Τέλος πάντων, μέρα που είναι, μη χαλάμε τις καρδιές μας. Νέα KINGBET λοιπόν σήμερα στα περίπτερα, με 96 «ζουμερές» σελίδες. Τόσο «ζουμερές», που μόλις τις διαβάσεις, τρέχεις αμέσως στο πρακτορείο της γειτονιάς για να ρίξεις το παρολί σου.

Subscribe to Στοιχηματικά Νέα